Cookie Consent

Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Historie

Al meer dan 50 jaar ondersteunt Team TIBN haar relaties bij het ontwerp, de realisatie en het technisch beheer van gebouw gebonden installaties in de utiliteitsbouw. TIBN heeft in de afgelopen 50 jaar zich ontwikkelt van werktuigbouwkundig installateur (1973) tot totaal technisch dienstverlener (2014) in de business to business markt. Wij richten ons op klanten met gebouwen zoals culturele centra, zorgcentra’s, kantoorpanden, rechtbanken en musea.

TIBN is gevestigd in Maarsbergen (hoofdvestiging) en in Zoetermeer. Vanuit deze vestigingen bedienen wij onze klanten.

Missie

TIBN wil bijdragen aan een gezonde leefomgeving door het inzetten van technische oplossingen.

Onze visie

“Onze teamleden vormen een belangrijke spil in het succes van ons bedrijf. Zelfstandigheid, professionaliteit, verantwoordelijkheid, ondernemerschap en kennisniveau vormen hierbij de basis om installaties te ontwerpen, te realiseren en te beheren die bijdragen aan een betere en gezonde leefomgeving.” - Martijn de Vries (eigenaar TIBN)

Duurzaamheid

TIBN staat voor duurzaamheid, als het gaat om energie en materialen en om sociale aspecten. Wij gaan niet voor de snelle winst, maar voor een langdurige en bestendige relatie met onze klanten en teamleden. Daarmee bereiken we dat we ook echt samen kunnen werken met onze klanten/teamleden en binnen deze samenwerking verbeteringen kunnen doorvoeren. Met deze verbeteringen kunnen we beter inspelen op ontwikkelingen in de markt die van invloed zijn op de klanten, haar stakeholders en gebruikers.

TIBN heeft ervoor gekozen om met partijen samen te werken die net als ons een duurzame relatie willen aangaan, waarbij wij hen optimaal kunnen ontzorgen. Dit komt tot uiting in langdurige raamovereenkomsten voor het ontwerpen en realiseren van technische installaties, het sluiten van meerjarige onderhoudscontracten, adviseren van klanten bij hun vastgoed strategie en teamleden die loyaal en prestatiegericht zijn.

Beniewd naar wat TIBN voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.