Museum Volkenkunde

TIBN werkt sinds 2018 samen met het Museum Volkenkunde in Leiden en 's Gravenzande. Als onderdeel van deze samenwerking is TIBN verantwoordelijk voor het technisch beheer aan de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties van het museum.
img

Uitdaging

Dit omvat het onderhoud en beheer van de installaties, zodat ze optimaal functioneren en voldoen aan de vereiste normen en specificaties. TIBN zorgt ervoor dat de werktuigbouwkundige installaties, zoals verwarming, ventilatie en koeling, en de elektrotechnische installaties, zoals verlichting en stroomvoorziening, in goede staat verkeren.Een bijzonder aspect van de samenwerking met het Museum Volkenkunde is dat TIBN diverse projecten heeft gerealiseerd terwijl het pand in gebruik was. Dit betekent dat TIBN rekening heeft gehouden met de klimatologische eisen met betrekking tot de collectie van het museum tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Het is van groot belang om de juiste klimatologische omstandigheden te handhaven om de waardevolle collectie te beschermen.Tibn heeft expertise opgebouwd in het werken in musea en het uitvoeren van technische werkzaamheden met minimale verstoring van de dagelijkse gang van zaken. Het team van TIBN zorgt ervoor dat de werkzaamheden efficiënt worden uitgevoerd, met aandacht voor de specifieke behoeften en eisen van het Museum Volkenkunde.

Bekijk ook andere projecten van TIBN.

Resultaat / gevolg

We zijn trots op onze samenwerking met het Museum Volkenkunde en streven ernaar om hoogwaardig technisch beheer en onderhoud te leveren, zodat het museum zijn belangrijke missie kan blijven vervullen. We blijven ons inzetten om de waardevolle collectie te beschermen en te zorgen voor een optimale werkomgeving voor zowel medewerkers als bezoekers van het museum.

Office corridor

Uw systemen verduurzamen?

Onze specialisten gaan iedere uitdaging aan!