Cookie Consent

Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Rijksvastgoedbedrijf

TIBN verzorgt sinds 1 januari 2015 een onderhoudscontract, bestaande uit circa 20 aansprekende panden, met de nieuwe aanpak van het Rijksvastgoedbedrijf voor een periode van zes jaar. Deze aanpak is Systeemgerichte Contractbeheersing en is beheersing op afstand van de technische installaties. Als u meer informatie wenst over dit contract of deze contractvorm dan kunt u ons mailen op info@tibn.nl of bellen op 0343 – 431644.
img

Uitdaging

TIBN verricht al meer dan 10 jaar het technisch beheer van de elektrotechnische en klimaatinstallaties in verschillende panden van het Rijksvastgoedbedrijf. Dit doen wij in prestatiecontracten, waarin ook storingsafkoop is opgenomen.De panden die wij onderhouden variëren van rechtbanken en kantoren tot musea. Door ons technisch beheer zorgen wij ervoor dat de elektrotechnische en klimaatinstallaties in deze panden optimaal functioneren. Dit draagt bij aan een veilige en comfortabele werkomgeving voor de gebruikers van deze gebouwen.Onze ervaring en expertise op het gebied van technisch beheer stellen ons in staat om de installaties efficiënt te onderhouden en eventuele storingen snel op te lossen. Wij streven naar een langdurige samenwerking met het Rijksvastgoedbedrijf om de gebouwen in optimale staat te houden en de tevredenheid van de gebruikers te waarborgen.

Bekijk ook andere projecten van TIBN.

Resultaat / gevolg

Wij zijn trots op onze rol als betrouwbare partner van het Rijksvastgoedbedrijf en blijven ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige technische diensten en het beheren van de installaties in hun diverse panden.

Office corridor

Uw systemen verduurzamen?

Onze specialisten gaan iedere uitdaging aan!