Cookie Consent

Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Rijksmuseum van Oudheden

Voor het Rijksmuseum van Oudheden verzorgt TIBN het onderhoud aan de werktuigkundige en elektrotechnische installaties.
img

Uitdaging

TIBN werkt sinds 2018 samen met het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Als onderdeel van deze samenwerking is TIBN verantwoordelijk voor het technisch beheer en onderhoud van verschillende panden van het museum.Het technisch beheer omvat het onderhoud aan de klimaat-, sanitaire- en elektrotechnische installaties in deze panden. TIBN zorgt ervoor dat deze installaties optimaal functioneren en voldoen aan de vereiste normen en specificaties. Dit omvat het regelmatig controleren, onderhouden en indien nodig repareren van de installaties.Naast het technisch beheer is TIBN ook verantwoordelijk voor bijkomende werkzaamheden in de panden van het Rijksmuseum van Oudheden. Dit kan bijvoorbeeld het uitvoeren van kleine aanpassingen of verbeteringen zijn om de functionaliteit en veiligheid van de panden te waarborgen.De samenwerking tussen TIBN en het Rijksmuseum van Oudheden is gericht op het zorgen voor een optimale werkomgeving voor het museum en het behoud van de waardevolle collecties. TIBN streeft ernaar om hoogwaardig technisch beheer en onderhoud te leveren, zodat het museum zijn belangrijke culturele en educatieve rol kan blijven vervullen.


Bekijk ook andere projecten van TIBN.

Resultaat / gevolg

We zijn trots op onze samenwerking met het Rijksmuseum van Oudheden en zetten ons in om de waardevolle historische en culturele schatten van het museum te beschermen en te behouden. We kijken ernaar uit om deze samenwerking voort te zetten en verder bij te dragen aan het succes van het museum.

Office corridor

Uw systemen verduurzamen?

Onze specialisten gaan iedere uitdaging aan!