Cookie Consent

Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Vrije Universiteit Amsterdam

Als preferred supplier van de Vrije Universiteit in Amsterdam realiseert TIBN verschillende werktuigkundige installatie projecten.
img

Uitdaging

TIBN heeft een langdurige samenwerking met de Vrije Universiteit (VU) als preferred supplier voor werktuigbouwkundige installaties. Deze samenwerking bestaat al meer dan 8 jaar en in februari 2023 hebben we opnieuw een raamovereenkomst gesloten met de VU.Gedurende deze periode heeft het team van TIBN verschillende projecten gerealiseerd, variërend van groot tot klein. Een van de projecten was de realisatie van een koud- en warmbloedig laboratorium, waarbij specifieke installaties zijn geïnstalleerd om de juiste omgevingstemperatuur te kunnen reguleren.Daarnaast hebben we ook snijzalen en toetszalen gerealiseerd, die voldoen aan de specifieke eisen van de VU. Deze ruimtes zijn ontworpen om optimaal te kunnen functioneren voor hun respectievelijke doeleinden.


Naast deze specifieke projecten hebben we ook aan diverse andere projecten gewerkt in het Transitorium van de VU. Hierbij zijn werktuigbouwkundige installaties geïnstalleerd en aangepast om te voldoen aan de behoeften van de gebruikers.Wat het bijzonder maakt, is dat al deze projecten zijn gerealiseerd terwijl de panden in gebruik waren. Dit vereiste nauwkeurige planning en coördinatie om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden geen hinder veroorzaakten voor de dagelijkse activiteiten op de VU.We zijn trots op de succesvolle uitvoering van deze projecten en de langdurige samenwerking met de VU. Het is een voorrecht om bij te dragen aan de ontwikkeling van de universiteit en haar faciliteiten.Als preferred supplier voor werktuigbouwkundige installaties blijven we ons inzetten om hoogwaardige oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van de VU en haar gebruikers. We kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking en het realiseren van nieuwe projecten in de toekomst.

Bekijk ook andere projecten van TIBN.

Resultaat / gevolg

We zijn trots op de succesvolle uitvoering van deze projecten en de langdurige samenwerking met de VU. Het is een voorrecht om bij te dragen aan de ontwikkeling van de universiteit en haar faciliteiten.Als preferred supplier voor werktuigbouwkundige installaties blijven we ons inzetten om hoogwaardige oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van de VU en haar gebruikers. We kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking en het realiseren van nieuwe projecten in de toekomst.

Office corridor

Uw systemen verduurzamen?

Onze specialisten gaan iedere uitdaging aan!