Olympisch Stadion

TIBN heeft in opdracht van Bouwinvest de kantoorunits van het Olympisch Stadion aangepakt. Het Olympisch Stadion is een bijzonder monument en het was een eer om aan dit project te werken.
img

Uitdaging

Tijdens de werkzaamheden heeft TIBN ventilatie- en koelinstallaties, brand- en ontruimingsinstallaties en de benodigde bouwkundige aanpassingen voor iedere kantoorunit aangebracht. Dit zorgde voor een verbetering van het comfort en de veiligheid van de gebruikers van deze kantoorunits.Een uitdaging tijdens dit project was dat de units deels in gebruik waren tijdens de werkzaamheden. TIBN heeft er alles aan gedaan om de overlast voor de gebruikers tot een minimum te beperken en ervoor te zorgen dat zij hun werkzaamheden zo normaal mogelijk konden voortzetten.


Bekijk ook andere projecten van TIBN.

Resultaat / gevolg

Het resultaat van het project is een vernieuwde en verbeterde werkomgeving in het Olympisch Stadion. Tibn is trots op de bijdrage die we hebben geleverd aan dit historische en iconische gebouw. We streven ernaar om altijd hoogwaardige technische oplossingen te bieden en onze klanten tevreden te stellen, zelfs in uitdagende projecten zoals deze.

Office corridor

Uw systemen verduurzamen?

Onze specialisten gaan iedere uitdaging aan!