Diensten
Installatietechniek

Installatietechniek

Ontwerp en realisatie gebouw gebonden installaties

U wilt dat de installaties in uw gebouw zo duurzaam en efficiënt functioneren als mogelijk en daarnaast voor de gebruikers het optimale comfort en veiligheid bieden. Met een resultaatgericht team verzorgt TIBN een maatwerk oplossing, ontwerp tot en met realisatie, voor de technische installaties, zowel werktuigbouwkundig als elektrotechnisch. Hierbij richten wij ons altijd op de exploitatiefase om met het oog op de toekomst zo energiezuinige installaties te realiseren.

Investeren in duurzame klantrelaties

TIBN maakt een bewuste keuze door veel tijd te investeren in duurzame klantrelaties. Dit om creativiteit, kennis en een procesgerichte aanpak te kunnen toepassen. Wij werken voor klanten die bereid zijn bij aanvang te investeren in de ontwikkeling van de technische installatie. Hierdoor zult u in de toekomst vele jaren plezier hebben van uw energiezuinige installatie.

Werktuigbouwkundige installaties  

Wij beschikken over specialisten die het ontwerpen en realiseren van w-installaties prachtig vinden. Van luchtbehandeling, centrale verwarmingsinstallaties, koelinstallaties, warmtepompen tot water- of sanitaire installaties onze specialisten helpen u graag verder met een maatwerkoplossing.

Elektrotechnische installaties

Onze elektrotechnische specialisten ontwerpen en realiseren e-installaties op maat voor uw gebouw. Van verlichting, CCTV, toegangscontrole en data-installaties onze specialisten helpen u graag verder.

Team TIBN ontwerpt en realiseert installatietechnische projecten van A tot Z.

Office corridor

Moet uw gebouw verduurzamen?

Wilt u samenwerken met TIBN?
Neem dan contact met ons op.